Stołówka szkolna
INFORMACJE NA TEMAT OBIADÓW SZKOLNYCH
Koszt obiadu w szkole wynosi 6 zł. |
OPŁATA ZA OBIADY - SZKOŁA:
MARZEC 23 dni * 6 zł razem 138 zł
LUTY 10 dni * 6 zł razem 60 zł
STYCZEŃ 21 dni * 6 zł razem 126 zł
GRUDZIEŃ 16 dni * 6zł razem 96 zł
LISTOPAD 20 dni * 6 zł razem 120 zł
PAŹDZIERNIK 19 dni *6 zł razem 114 zł
WRZESIEŃ 20 dni *6 zł razem 120 zł
Zapisy dzieci na obiady od 25 sierpnia 2022 r. w godzinach 8.00 - 13.30 u intendenta.
Prosimy składać kartę zgłoszenia (załącznik 1) oraz wniosek o zwrot nadpłaty (załącznik 2).
UWAGA!!! Przyjmowane będą tylko kompletne dokumenty (zał.1 + zał. 2)
REGULAMIN STOŁÓWKI SZKOLNEJ -----> POBIERZ
Załącznik 1. Karta zgłoszenia ucznia na obiady Załącznik 2. Wniosek o zwrot nadpłaty
|
NUMER RACHUNKU BANKOWEGO !!!
Od stycznia 2019 r. płatności dokonujemy na poniższy numer rachunku bankowego:
83 9226 0005 0024 4651 2000 0010 /Bank Spółdzielczy/
(w tytule płatności należy wpisać: „płatność za obiady”, imię i nazwisko ucznia, klasę).
Płatności należy dokonywać z dołu do 10 dnia każdego miesąca.
Nieobecność dziecka na obiedzie można zgłaszać bezpośrednio lub pod numerem telefonu (25) 759-35-08 wew. 14 lub 13 lub przez dziennik elektroniczny do godziny 8.30 w dniu bieżącym.
Intendent pracuje w godz. 7.30-13.30
JADŁOSPIS /ZERÓWKA/
Poniedziałek 27.03.2023
Śniadanie: płatki owsiane na mleku, bułka ziarnista z masłem, kiełbasa żywiecka, sałata, rzodkiewka, pomidor, herbata z cytryną (1,3,7)
Obiad: zupa gołąbkowa, makaron z serem, śmietaną i truskawkami, kompot, owoc (1,3,7,9)
Podwieczorek: chleb baltonowski, kiełbasa z pieca, warzywa, ketchup (1,3,7)
Wtorek 28.03.2023
Śniadanie: ryż na mleku, chleb baltonowski z masłem, szynka drobiowa, sałata, ogórek, papryka, herbata z cytryną (1,3,7)
Obiad: zupa neapolitańska, schab w sosie własnym, kopytka, buraczki zasmażane, kompot, jogurt (1,3,7,9)
Podwieczorek: ciastka owsiane, owoc (1,3,7)
Środa 29.03.2023
Śniadanie: makaron zacieka na mleku, bułeczka z masłem, pasztet drobiowy, sałata, papryka, pomidor, herbata z cytryną (1,3,7)
Obiad: zupa fasolowa, udziec drobiowy, ryż, sałata lodowa z sosem winegret, sok owocowy (1,3,7,9)
Podwieczorek: pączki mini, herbat owocowa (1,3,7)
Czwartek 30.03.2023
Śniadanie: płatki kukurydziane na mleku, pieczywo mieszane z masłem, pasta z tuńczyka, pomidor, ogórek, herbata z cytryną (1,3,7)
Obiad: barszcz czerwony, pyzy z mięsem, surówka z kapusty pekińskiej, ogórka i pomidora, kompot, mus owocowy (1,3,7,9)
Podwieczorek: tost francuski, sok owocowy (1,3,7)
Piątek 31.03.2023
Śniadanie: kakao, bułeczka z masłem, żółty ser, rzodkiewka, papryka, herbata z cytryną (1,3,7)
JADŁOSPIS - SZKOŁA
Poniedziałek 27.03.2023
zupa gołąbkowa, makaron z serem, śmietaną i truskawkami, kompot, owoc (1,3,7,9)
Wtorek 28.03.2023
zupa neapolitańska, schab w sosie własnym, kopytka, buraczki zasmażane, kompot, jogurt (1,3,7,9)
Środa 29.03.2023
zupa fasolowa, udziec drobiowy, ryż, sałata lodowa z sosem winegret, kompot, sok, owoc (1,3,7,9)
Czwartek 30.03.2023
barszcz czerwony, pyzy z mięsem, surówka z kapusty pekińskiej, ogórka i pomidora, kompot, mus owocowy (1,3,7,9)
Piątek 31.03.2023
zupa pomidorowa z makaronem, ryba z pieca, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty, kompot, owoc (1,3,4,7,9)
* Stołówka zastrzega sobie prawo do zmainy w jadłospisie.
Lista 14 alergenów występujących w żywności:
- gluten
- skorupiaki i produkty pochodne
- jaja i produkty pochodne
- ryby
- orzeszki ziemne, arachidowe i produkty pochodne
- soja i produkty sojowe
- mleko i produkty pochodne (z laktozą włącznie)
- orzechy (pozostałe) i produkty pochodne
- seler i produkty pochodne
- gorczyca (w tym musztarda)
- sezam i produkty pochodne
- dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniu powyżej 10mg/l w przeliczeniu na SO2
- łubin i produkty pochodne
- mięczaki i produkty pochodne
(rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady UE Nr 1169/2011 z dn. 25 października 2011r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności.)