Stołówka szkolna
INFORMACJE NA TEMAT OBIADÓW SZKOLNYCH
Koszt obiadu w szkole wynosi 6 zł. |
OPŁATA ZA OBIADY - SZKOŁA:
KWIECIEŃ 20 dni * 6 zł razem 120 zł
MARZEC 19 dni * 6 zł razem 114 zł
LUTY 21 dni * 6zł razem 126 zł
STYCZEŃ 12 dni * 6zł razem 72 zł
GRUDZIEŃ 16 dni * 6 zł razem 96 zł
LISTOPAD 21 dni * 6 zł razem 126 zł
PAŻDZIERNIK 22 dni * 6 zł razem 132 zł
WRZESIEŃ 18 DNI * 6 ZŁ razem 108 zł
Zapisy dzieci na obiady od 28 sierpnia 2023 r. w godzinach 8.00 - 13.00 u intendenta.
Prosimy składać kartę zgłoszenia (załącznik 1) oraz wniosek o zwrot nadpłaty (załącznik 2).
UWAGA!!! Przyjmowane będą tylko kompletne dokumenty (zał.1 + zał. 2)
REGULAMIN STOŁÓWKI SZKOLNEJ -----> POBIERZ
Załącznik 1. Karta zgłoszenia ucznia na obiady Załącznik 2. Wniosek o zwrot nadpłaty
|
NUMER RACHUNKU BANKOWEGO !!!
Od stycznia 2019 r. płatności dokonujemy na poniższy numer rachunku bankowego:
83 9226 0005 0024 4651 2000 0010 /Bank Spółdzielczy/
(w tytule płatności należy wpisać: „płatność za obiady”, imię i nazwisko ucznia, klasę).
Płatności należy dokonywać z dołu do 10 dnia każdego miesąca.
Nieobecność dziecka na obiedzie można zgłaszać pod numerem telefonu (25) 759-35-08 wew. 14 lub 13 lub przez dziennik elektroniczny do godziny 8.30.
Intendent pracuje w godz. 7.30-13.30
JADŁOSPIS /ZERÓWKA/
Poniedziałek 22.04.2024
Śniadanie: makaron muszelka na mleku, chleb baltonowski z masłem, polędwica sopocka, sałata, papryka, ogórek , herbata z cytryną (1,3,7)
Obiad: zupa ogórkowa, sznycel z indyka, kasza kus kus, sałata lodowa z sosem winegret, ogórkiem, papryką i pomidorkami koktajlowymi, kompot, owoc, woda mineralna (1,3,7,9)
Podwieczorek: pączki mini, owoc, herbata z cytryną(1,3,7)
Wtorek 23.04.2024
Śniadanie: płatki ryżowe na mleku, pieczywo mieszane z masłem, kiełbasa żywiecka, sałata, pomidor, ogórek, herbata z cytryną (1,3,7)
Obiad: zupa gulaszowa, kluski leniwe z masełkiem i bułką tartą, kompot, owoc, sok (1,3,7,9)
Podwieczorek: placuszki ananasowe, herbata z cytryną (1,3,7)
Środa 24.04.2024
Śniadanie: płatki miodowe na mleku, bułka grahamka z masłem, polędwica sopocka, sałata, papryka, ogórek, herbata z cytryną (1,3,7)
Obiad: żurek, kurczak w pomidorach, makaron penne, kompot, owoc, drożdżówka (1,3,7,9)
Podwieczorek: kisiel z owocami, ciasteczka owsiane (1,3,7)
Czwartek 25.04.2024
Śniadanie: chleb baltonowski z masłem, jajko na twardo, ogórek , pomidor, herbata z cytryną (1,3,7)
Obiad: kapuśniak, kotlet schabowy, ziemniaki, mizeria, kompot, owoc, baton zbożowy(1,3,7,9)
Podwieczorek: koktajl truskawkowy, wafle ryżowe (1,3,7)
Piątek 26.04.2024
Śniadanie: kakao, bułeczka z masłem, dżem, herbata z cytryną (1,3,7)
Obiad: barszcz ukraiński, ryba z pieca, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty, marchewki i jabłka, kompot, owoc, woda mineralna (1,3,4,7,9)
Podwieczorek: ciasto drożdżowe, herbata z cytryną (1,3,7)
JADŁOSPIS - SZKOŁA
Poniedziałek 22.04.2024
zupa ogórkowa, sznycel z indyka, kasza kus kus, sałata lodowa z sosem winegret, ogórkiem, papryką i pomidorkami koktajlowymi, kompot, owoc, woda mineralna (1,3,7,9)
Wtorek 23.04.2024
zupa gulaszowa, kluski leniwe z masełkiem i bułką tartą, kompot, owoc, sok (1,3,7,9)
Środa 24.04.2024
żurek, kurczak w pomidorach, makaron penne, kompot, owoc, drożdżówka(1,3,7,9)
Czwartek 25.04.2024
kapuśniak, kotlet schabowy, ziemniaki, mizeria, kompot, owoc, baton zbożowy(1,3,7,9)
Piątek 26.04.2024
barszcz ukraiński, ziemniaki, ryba z pieca, surówka z kiszonej kapusty, kompot, owoc, woda mineralna (1,3,4,7,9)
* Stołówka zastrzega sobie prawo do zmainy w jadłospisie.
Lista 14 alergenów występujących w żywności:
- gluten
- skorupiaki i produkty pochodne
- jaja i produkty pochodne
- ryby
- orzeszki ziemne, arachidowe i produkty pochodne
- soja i produkty sojowe
- mleko i produkty pochodne (z laktozą włącznie)
- orzechy (pozostałe) i produkty pochodne
- seler i produkty pochodne
- gorczyca (w tym musztarda)
- sezam i produkty pochodne
- dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniu powyżej 10mg/l w przeliczeniu na SO2
- łubin i produkty pochodne
- mięczaki i produkty pochodne
(rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady UE Nr 1169/2011 z dn. 25 października 2011r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności.)