Stołówka szkolna

INFORMACJE NA TEMAT OBIADÓW SZKOLNYCH

Koszt obiadu w szkole wynosi 3,50 zł. 
 

OPŁATA    ZA    OBIADY:

CZERWIEC - szkoła (15 dni * 3,50 zł) - 52,50

MAJ - szkoła (17 dni * 3,50 zł) - 59,50

KWIECIEŃ - szkoła (17 dni *3,50 zł) - 59,50 zł

MARZEC- szkoła (23 dni * 3,50 zł) - 80,50zł, oddziały przedszkolne (23 dni * 7,50 zł) - 172,50 zł

 LUTY- szkoła (klasy 1-4 11 dni*3,50zł=38,50 zł, klasy 5-8 6 dni*3,50 zł = 21 zł)

 STYCZEŃ - szkoła (15 dni * 3,50 zł) -  52,50 zł, oddziały przedszkolne (19 dni * 7,50 zł) - 142,50 zł

 GRUDZIEŃ - szkoła (13 dni po wprowadzeniu nauczania zdalnego * 3,50 zł) - 45,50 zł, oddziały przedszkolne (21 dni * 7,50 zł) - 157,50 zł

 LISTOPAD - szkoła (19 dni * 3,50 zł) -  66,50 zł, oddziały przedszkolne (19 dni * 7,50 zł) - 142,50 zł

 PAŹDZIERNIK - szkoła (20 dni * 3,50 zł) -  70,00 zł, oddziały przedszkolne (21 dni * 7,50 zł) - 157,50 zł

 WRZESIEŃ (21 dni * 3,50 zł) -  73,50 zł

 

Zapisy dzieci na obiady od 26 sierpnia 2021 r. w godzinach 7.15 - 11.00 u intendenta.   

Prosimy składać kartę zgłoszenia (załącznik 1) oraz wniosek o zwrot nadpłaty (załącznik 2).

UWAGA!!! Przyjmowane będą tylko kompletne dokumenty (zał.1 + zał. 2)

 

 REGULAMIN STOŁÓWKI SZKOLNEJ -----> POBIERZ 

 

Załącznik 1. Karta zgłoszenia ucznia na obiady 

Załącznik 2. Wniosek o zwrot nadpłaty

 

Załącznik 3.   Karta zgłoszenia nauczyciela na obiady

 

 

 

 NUMER RACHUNKU BANKOWEGO !!!

 Od stycznia 2019 r. płatności dokonujemy na poniższy numer rachunku bankowego:
 83 9226 0005 0024 4651 2000 0010 /Bank Spółdzielczy/
 (w tytule płatności należy wpisać: „płatność za obiady”, imię i nazwisko ucznia, klasę).

 

 Nieobecność dziecka na obiedzie można zgłaszać bezpośrednio lub pod numerem telefonu (25) 759-35-08 wew. 14 lub 13 do godziny 15:00 w dniu poprzedzającym nieobecność.

 Tylko zgłoszona wcześniej nieobecność dziecka będzie uwzględniana przy odpisach przy opłacie za następny miesiąc.

  Intendent pracuje w godz. 700 -1100

 

 

JADŁOSPIS /ZERÓWKA/ 

 MC900411200

Poniedziałek 27.06.2022

Śniadanie: pieczywo mieszane z masłem, kiełbasa żywiecka, sałata, pomidor, ogórek, herbata z cytryną ( 1,3,7)

Obiad: zupa brokułowa, kotlet schabowy, ziemniaki, mizeria, kompot (1,3,7,9)

Podwieczorek: budyń, owoc (1,3,7)

Wtorek 28.06.2022

Śniadanie: makaron na mleku, chleb baltonowski z masłem, szynka drobiowa ,sałata, papryka, rzodkiewka, herbata z cytryną (1,3,7)

Obiad: zupa ogórkowa, klops w sosie pomidorowym, kasza jęczmienna, marchewka w kostkę, kompot (1,3,7,9)

Podwieczorek: pączek, herbata z cytryną (1,3,7)

Środa 29.06.2022

Śniadanie: kasza manna na mleku, chleb baltonowski z masłem, pasztet drobiowy, ogórek, herbata z cytryną (1,3,7)

Obiad: zupa grochowa, pierogi z kapustą i pieczarkami, kompot, owoc (1,3,7,9)

Podwieczorek: chrupki kukurydziane, herbata owocowa ( 1,3,7)

Czwartek 30.06.2022

Śniadanie: kakao, bułeczka z masłem, twarożek, dżem, herbata z cytryną (1,3,7)

Obiad: barszcz biały, gulasz wieprzowy, kasza gryczana, ogórek kiszony, kompot (1,3,7,9) 

Podwieczorek: nagetsy z kurczaka, pomidor, ogórek, herbata z cytryną

 

JADŁOSPIS -  SZKOŁA 

 

 

 

 

 

MC900411200

* Stołówka zastrzega sobie prawo do zmainy w jadłospisie.

 

  

 Lista 14 alergenów występujących w żywności:

  1. gluten
  2. skorupiaki i produkty pochodne
  3. jaja i produkty pochodne
  4. ryby
  5. orzeszki ziemne, arachidowe i produkty pochodne
  6. soja i produkty sojowe
  7. mleko i produkty pochodne (z laktozą włącznie)
  8. orzechy (pozostałe) i produkty pochodne
  9. seler i produkty pochodne
  10. gorczyca (w tym musztarda)
  11. sezam i produkty pochodne
  12. dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniu powyżej 10mg/l w przeliczeniu na SO2
  13. łubin i produkty pochodne
  14. mięczaki i produkty pochodne

(rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady UE Nr 1169/2011 z dn. 25 października 2011r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności.)